logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2017 > UFO-Mail nr. 248

UFO-Mail nr. 248
21. oktber 2017


Ny ufo-bog får fin omtale

„UFO'er - Myter og viden“ har siden udgivelsen den 12. oktober 2017 fået fin omtale i medierne, og salget er kommet godt fra start.

SUFOI's Toke Haunstrup (tv.) og Ole Henningsen kunne den 15. oktober 2017 i Go'Morgen Danmark fortælle om nogle spektakulære ufooplevelser i SUFOI's jubilæumsbog „UFO'er - Myter og viden“. Har man abonnement på TV2 Play, kan indslaget ses her.


Toke Haunstrup er ansvarlig for alle undersøgelser af de ufooplevelser, som SUFOI modtager via ufo.dk. Toke kunne i Go'Morgen Danmark bl.a. fortælle, at det er meget almindeligt, at to indbyrdes uafhængige hændelser kobles sammen og derved skaber en mystisk oplevelse - eller at noget så almindeligt som et fjernt astronomisk objekt, fx Månen, under særlige omstændigheder kan forekomme gådefuld og endda se ud til at forfølge det skræmte vidne.


Ole Henningsen har været en del af SUFOI's ledelse siden 1959 og er Danmarks førende ekspert inden for analyser af formodede ufofotos. Ole fortalte i Go'Morgen Danmark bl.a. om Evald Hansen Maarups nærobservation og billeder fra 1970 og viste klip fra en endnu uopklaret videooptagelse fra Fyn i 1996. Begge sager er behandlet i „UFO'er - Myter og viden“.


Anden omtale af UFO'er - Myter og viden:

www.dr.dk/nyheder/regionale/sjaelland/75-aarige-ole-er-vild-med-ufoer-i-dag-kan-de-fleste-forklares og
https://da-dk.facebook.com/pg/drp4sj/posts/.

Bestil bogen her.Læs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2019

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 250 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling kan foretages på girokonto 9 11 77 25 eller via netbank til konto 3113-9117725. Brug venligst kortkode 01 og anfør navn, adresse og bestillingsnummeret (fx B-033) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 4 titler:
 

 
Ildkugler over Danmark
Værdi: Kr. 159,-
Bestillingsnr.: B-085
 
 
 
UFO'er - Myter og viden
Værdi: Kr. 349,-
Bestillingsnr.: B-087
 

 
Mysteriet om UFO'er
Værdi: Kr. 54,-
Bestillingsnr.: B-033

 
Firestorm
Værdi: Kr. 89,-
Bestillingsnr.: B-054
 UFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2017. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted